Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - Smerdiek F1

S.P.S. F1 - Smerdiek F1 (competitie)

(KOP)

Nadat de meeste teams vorige week al zijn gestart met de competitie, is het nu ook de beurt aan de F1 pupillen. Na een aantal weken te hebben getraind hebben de spelers er weer zin in om een wedstrijd te spelen. Daarnaast heeft het F1 team een nieuwe aanwinst en wel Bram Schippers.

Vooraf werden de spelers allemaal op de foto gezet en natuurlijk werd er ook een elftalfoto gemaakt,  dus allemaal met je mooiste glimlach op de foto.

1

Foto 1: Invaller-doelman Wesley.

2

Foto 2: Annika in de achtervolging.

3

Foto 3: Joost.

De wedstrijd werd om 10.00 uur gestart onder leiding van Jan Pieter. In eerste instantie leek het of S.P.S. een beetje bang was voor de bal, maar daar kwam gelukkig al snel verandering in. Er werd in de eerste helft lekker gevoetbald door beide teams, maar Smerdiek was toch steeds iets sneller en slimmer, waardoor het in de eerste helft al 0-3 werd. Helaas moest Reevay net voor rust het doel geblesseerd verlaten en werd vervangen door Wesley.

4

Foto 4: Olga en Michael.

5

Foto 5: Maikel.

Ook de tweede helft stond Wesley in het doel en deed erg zijn best de ballen tegen te houden, maar Smerdiek was duidelijk beter en scoorden het ene doelpunt na het andere.  Al roepend probeerden  John en Sjaak de spelers op hun positie te houden, maar dat viel niet mee, waardoor het eindigde in 0-14.

Volgende week weer een thuiswedstrijd en wel tegen N.O.A.D.’67 F1.